Inaktiv som har blitt aktiv?

Publisert – Sist oppdatert 09.11.2016

Norsk Friluftsliv etterlyser tidligere inaktive. Vi samler fakta, livserfaringer og anbefalinger fra mennesker som har klart å endre aktivitetsnivå. Vi er særlig opptatt av hva som fikk deg til å endre livsstil, og hva slags tilbud du tror andre i din situasjon trenger. Vi ønsker å bruke erfaringene anonymt overfor frivillige ledere, forskere, prosjektplanleggere og… Read more »

Norsk Friluftsliv etterlyser tidligere inaktive. Vi samler fakta, livserfaringer og anbefalinger fra mennesker som har klart å endre aktivitetsnivå. Vi er særlig opptatt av hva som fikk deg til å endre livsstil, og hva slags tilbud du tror andre i din situasjon trenger.

Vi ønsker å bruke erfaringene anonymt overfor frivillige ledere, forskere, prosjektplanleggere og politikere.

Inaktivitet er en av vår tids største folkehelseutfordringer. Vi tror at tidligere inaktive er de som best kan fortelle politikere og andre hva som skal til for å øke befolkningens aktivitetsnivå, og hva slags tiltak som bør satses på.

Norsk Friluftsliv vil gjerne høre din historie om hva som motiverte deg til forandring. Hva mener du skal til for å få Norge i aktivitet igjen?

Send oss din historie og dine meninger til folkehelse@norskfriluftsliv.no.

Norsk Friluftsliv er en paraplyorganisasjon for 16 nasjonale friluftslivsorganisasjoner med 950.000 medlemskap. Vi har som mål å fremme friluftslivet som kilde til aktivitet, hverdagsglede og helse.

Del denne artikkelen