Søk støtte til #sammenpåtur

Publisert – Sist oppdatert 07.11.2022
Tekst: Tonje Refseth – Foto: Eivind Haugstad Kleiven/DNT

Hurra! Vi har delt ut alle midlene våre til lokale #sammenpåtur-arrangement – bra jobba! Maksbeløpet er nådd, og vi tar ikke imot flere søknader.

Sammen på tur er et signalarrangement under Frivillighetens år 2022, og støttes av Stiftelsen Dam og Gjensidigestiftelsen. En million kroner skal deles ut i støtte til lokale arrangementer.

Vi ønsker å få flere mennesker med på turer og aktiviteter i nærmiljøet. Derfor inviterer vi nå hele Norge til å løfte sammen for å sørge for at enda flere har noen å være på tur med. La oss være #sammenpåtur!

Dere skal ikke finne opp kruttet på nytt, men sammen skal vi skal gjøre mer av det vi kan best: Nemlig få med folk ut! Gjør det enkelt, koble for eksempel konseptet #sammenpåtur på deres allerede planlagte og terminfestede aktiviteter, men jobb litt ekstra for å rekruttere og invitere nye deltakere som ikke allerede deltar på deres aktiviteter – og samarbeid med andre om det.

10.mai er det Verdens aktivitetsdag og i forbindelse med dette ønsker vi å markere starten på signalarrangementet med en kick-off rundt om i hele landet. På denne dagen kommer vi sammen og gjennomfører en dugnad for å få alle med oss på tur, men de frivillige organisasjonene vil som vanlig invitere til felles turer og aktiviteter gjennom hele året

Vi tilbyr tilskudd til to typer arrangementer, et tilskudd for å gjennomføre en lokal/regional kick-off på Verdens aktivitetsdag 10.mai og et tilskudd til generell aktivitet gjennom året. Kriteriet for begge er samarbeid med andre aktører, fordi sammen får vi til mer og kan inkludere flere!

Les mer om tilskuddet, krav og hvor du sender søknader her:

  1. Tilskudd_kickoff
  2. Tilskudd_aktivitet

Del denne artikkelen