Vi ønsker oss en friluftslivsminister!

Publisert

Tine Sundtoft (H) ble i dag innsatt som ny klima- og miljøvernminister. FRIFO var på slottsplassen og ved hennes departement og ønsket lykke til. FRIFO forventer en minister som også setter friluftslivet på dagsordenen. Den nye ministeren får mange viktige saker i fanget, og organisasjonene kommer ikke til å gi henne mange hvileskjær før strandsonespørsmål,… Read more »

Tine Sundtoft (H) ble i dag innsatt som ny klima- og miljøvernminister. FRIFO var på slottsplassen og ved hennes departement og ønsket lykke til. FRIFO forventer en minister som også setter friluftslivet på dagsordenen.

Den nye ministeren får mange viktige saker i fanget, og organisasjonene kommer ikke til å gi henne mange hvileskjær før strandsonespørsmål, motorferdsel og naturinngrep kommer på dagsordenen. Sundtoft er siviløkonom og har siden 2005 vært fylkesrådmann i Vest-Agder fylkeskommune.

 

FRIFO har invitert henne til møte med friluftsorganisasjonene den 22. oktober, og er forventningsfulle til hva slags politikk den nye ministeren har planer om å prioritere.

 

Høyre har lovet å ta helsefremmende arbeid på alvor. Vi forventer derfor at friluftslivet får en styrket plass i Miljøverndepartementets portefølje.

 

Bilde: Tine Sundtoft mottar blomster og velkomsthilsen fra FRIFOs Siri Meland. Bak er MDs kommunikasjonssjef Jon Berg.

Del denne artikkelen