par
par

– Været ingen unnskyldning for å ikke ta en #nattinaturen

Publisert – Sist oppdatert 12.02.2020

I følge meterologen ligger det an til godt vær for telting og utekos når årets #nattinaturen går av stabelen denne helga.

I følge meterologen ligger det an til godt vær for telting og utekos når årets #nattinaturen går av stabelen denne helga.

Det er ingen grunn til å holde seg inne når den landsdekkende sove-ute-aksjonen #nattinaturen går av stabelen over hele landet i morgen.

I følge meterolog Ragnhild Nordhagen ved Meterologisk Institutt, går vi en strålende turhelg i vente:

– Jeg vil absolutt si at lørdag ligger an til å bli en fin turdag! Slik det ser ut nå, blir det fint vær i stort sett hele landet, med unntak av i Nord-Norge, hvor det er muligheter for at det kan henge igjen litt nedbør. Når det gjelder temperaturen, så ligger denne på mellom 15-20 grader på dagtid i Sør-Norge, og det blir heller ikke noe sterk vind. Med andre ord, blir været ingen unnskyldning for å ikke overnatte ute i helgen, sier Nordhagen.

Konseptet for #nattinaturen er enkelt – hele Norge oppfordres til å finne fram soveposen og overnatte ute, enten det er i hagen, på fjellet, i skogen eller på terrassen. Det blir også arrangert en rekke fellesovernattinger over hele landet, i regi av lokale lag og foreninger. Ta en kikk på aktivitetskalenderen for Friluftslivets uke, for å se hvilke arrangementer som finnes der du bor.

meterologisk

GODT TURVÆR: Med dette godværet i vente, er det bare å komme seg ut og nyte en #nattinaturen! Foto: Skjermdump, Twitter

Les mer om #nattinaturen her: – Bli med på #nattinaturen 2. september!

Del denne artikkelen