teltjakten
teltjakten

Teltjakten – skattejakt over hele landet!

Publisert – Sist oppdatert 30.01.2020

Under Teltjakten søndag 9. september plasserer vi ti telt fra Fjällräven ut i naturen på ti hemmelige steder over hele Norge. Finner du et telt, er du med i trekningen om å vinne det.

Under Teltjakten søndag 9. september plasserer vi ti telt fra Fjällräven ut i naturen på ti hemmelige steder over hele Norge. Finner du et telt, er du med i trekningen om å vinne det.

Teltjakten, som arrangeres av Norsk Friluftsliv i samarbeid med Fjällräven, Real Turmat og Gyldendal, finner sted den siste søndagen i Friluftslivets uke.

Søndag 9. september 2018 inviterer vi igjen til en søndagstur utenom det vanlige!

Hva er Teltjakten?

Under Teltjakten plasserer vi ti Fjällräven-telt på ti hemmelige steder i naturen. Teltene vil bli plassert på forskjellige steder i Norge. Kanskje blir det i ditt nærområde?

Vi passer på å plassere teltene på steder det er lett å finne frem til, også for småbarnsfamilier. Det er altså ikke meningen at man skal måtte legge ut på noen komplisert ekspedisjon, for å finne et telt.

Hvordan vet jeg om det finnes et telt i mitt nærområde?

Fra og med mandag 3. september vil det slippes små hint om hvor teltene er plassert. Hintene finner du ved å følge med på Facebook-eventet til Teltjakten 2018.

Teltene settes ikke opp før søndag 9. september – og vil kun stå oppe i tidsrommet fra kl. 10:00 til 14:00. Det er altså ikke noe poeng i å lete etter et telt, før på denne dagen.

Hvem kan vinne teltene?

Hvem som vinner teltet avgjøres av en trekning blant alle som har funnet fram til teltplassen under Teltjakten søndag 9. september. Du er med i trekningen ved å oppgi navn og kontaktinformasjon ved teltet. Der vil det også bli enkel servering.

Alle som finner fram til teltet har like store sjanser for å vinne! Det vil også bli utdelt en flott andrepremie – boka Norges beste hytte til hytte-turer av Marius Nergård Pettersen, pluss trøstepremier.

Ta et artig/fint bilde med teltet – og vær med i trekningen av et ekstra telt:

Del ditt kuleste/sprekeste/tøffeste/fineste bilde sammen med teltet når du har funnet det – og bli med i trekningen av et ekstra telt fra Fjällräven! Del bildet ditt på Facebook og Instagram og bruk emneknaggen #teltjakten eller #teltjakten2018 for å være med i trekningen!

Del denne artikkelen