Teltjakten 2019
Teltjakten 2019

Teltjakten – skattejakt over hele landet!

Publisert – Sist oppdatert 09.06.2020

I sommer plasserer vi ti telt fra Fjällräven ut på ti hemmelige steder over hele landet. Følg med! Kanskje kommer Teltjakten 2019 dit du bor?

Under Teltjakten 2019 inviterer Norsk Friluftsliv, Norsk Orientering og Fjällräven til Norges mest spennende skattejakt! Finner du et av teltene, og blir med på en morsom orienteringsaktivitet på stedet, kan du bli med i trekningen om å vinne akkurat det teltet du fant.

Mens Teltjakten tidligere har vært arrangert på ti hemmelige steder på siste søndag i Friluftslivets uke, vil jakten i år spres utover sommermånedene.

Følg med på Norsk Friluftsliv på Facebook , eller se under, for å se hvor det vil bli arrangert Teltjakten i sommer – og hvilke datoer det blir! Trykk skal på arrangementet for ditt område for å få morsomme hint om hvor teltet vil bli satt opp.

Arrangementene slippes fortløpende gjennom sommeren. Vi oppdaterer også denne saken så snart nye Teltjakten-arrangementer blir avslørt.

Her ser du Teltjakten-arrangementene som er sluppet til nå:

Teltjakt for alle

Lurer du på hvorfor det er orienteringsaktivitet i forbindelse med årets teltjakt? Dette er fordi målet med Teltjakten 2019 er å varme opp til VM i orientering 12. – 17. august, som Norge er vertsnasjon for. Vi ønsker derfor å invitere hele Norge til å prøve orientering, og bli bedre kjent med turmulighetene i sitt nærområde.

Les mer: Varmer opp til VM med Teltjakten fra nord til sør

Teltjakten skal være for alle. Teltene vil bli plassert på steder det er lett å finne fram til, også for småbarnsfamilier, eldre eller rullestolbrukere. Orienteringsaktivitetene vil også være tilrettelagt slik at alle skal kunne delta.

Fotokonkurranse

Vi deler også ut et ellevte telt til den som legger ut det morsomste/beste bildet med #teltjakten2019 på Instagram eller Facebook. Trekningen er landsomfattende, og vil gjøres etter at alle de lokale arrangementene er gjennomført.

Det er Norsk Friluftsliv, Norsk Orientering og Fjällräven som står bak Teltjakten, og lokale orienteringsklubber står for de lokale arrangementene.

Vi håper du har lyst til å bli med på Norges mest spennende skattejakt!

Del denne artikkelen