utevinter
utevinter

Tar du vinterens fineste bilde? Vinn telt fra Fjällräven!

Publisert – Sist oppdatert 12.02.2020

Enten du foretrekker utetid alene eller sammen med noen du er glad i, er dette en årstid med mulighet for mange magiske øyeblikk. Nå vil vi se din utevinter!

Enten du foretrekker tid ute alene, eller sammen med noen du er glad i, er vinteren en årstid med mulighet for mange magiske øyeblikk. Nå vil vi se din utevinter!

Vinteren er en flott tid for friluftsliv! Enten det er snø eller klinkis, er det en helt egen stemning i naturen når gradestokken kryper nedover fra null.

Skal du på skitur med familien, vinterteltingstur med kjæresten, eller skøytetur med barnebarna? Del ditt flotteste friluftslivsbilde med emneknaggen #minutevinter innen 1. februar 2018, og bli med i trekningen av teltet Abisko Lite 3 fra Fjällräven!

Bildet ditt deler du på Instagram eller Facebook – men husk å ha åpen profil på Instagram for at vi skal se bidraget. Deler du bildet på Facebook med emneknaggen #minutevinter, så må innlegget ditt være satt til «offentlig» for at vi skal se det.

Vilkår og betingelser for konkurransen:

Norsk Friluftsliv ble stiftet i 1989 og er en paraplyorganisasjon for 16  friluftslivsorganisasjoner. Ved å delta i konkurransen, aksepterer man vilkårene. Arrangøren kan avslå deltakelse fra deltakere som ikke oppfyller vilkårene.

Bidrag som skal kvalifiseres til konkurransen må vise vinterfriluftsliv, og må være delt på Instagram eller Facebook med emneknaggen #minutevinter innen 1. februar. Husk at profilen din på Instagram og Facebook må være offentlig for at bildet ditt skal være synlig. Vinnerne kåres av en jury bestående av representanter fra Norsk Friluftsliv.

Bildene må være publisert innen utgangen av 1. februar. Vinnerne offentliggjøres på Facebook og Instagram kort tid etter.

Arrangør av konkurransen er Norsk Friluftsliv. Norsk Friluftslivs formål er å fremme det tradisjonelle, naturvennlige friluftslivet og allemannsretten (retten til fri ferdsel i norsk natur). Norsk Friluftsliv står fritt til å velge bort bilder som virker støtende eller som ikke bygger opp under Norsk Friluftslivs formål.

Samtykke til publisering av vinnere og bilder
Alle bilder som er delt i sosiale medier og merket med #minutevinter kan bli delt videre på vår hjemmeside, Facebook- og Instagramside i forbindelse med konkurransen. Fotograf vil bli kreditert med navn/brukernavn.

Deltager må ha rettighet til bildet som lastes opp og må ha tatt det selv. Fotograf må også ha tillatelse til å publisere bildet fra personer som er fotografert på bildene. Norsk Friluftsliv vil bruke de beste bildene i arbeidet med å markedsføre friluftsliv i Norge . Vinnerne blir kontaktet.

Del denne artikkelen