svartspett
svartspett

Tar du Nordens beste friluftslivsbilde?

Publisert – Sist oppdatert 05.02.2020

Glad i å ta bilder ute i naturen? Da bør du bli med på Nordens største naturfotokonkurranse, Nordic Nature Photo Contest.

Glad i å ta bilder ute i naturen? Da bør du bli med på Nordens største naturfotokonkurranse!

Foto: Sven Zazek

Fotokonkurransen Nordic Nature Photo Contest (NNPC) arrangeres i år for åttende gang, i regi av magasinet Natur&Foto.

Gode turbilder er viktige for å fremme interessen for natur og friluftsliv. Derfor støtter Norsk Friluftsliv konkurransen med premier til de tre beste bildene i kategorien Årets Nordiske friluftslivsbilde.

– Vi har hele tiden ønsket å løfte fram det nordiske naturfotografiet, både i bladet og gjennom NNPC, sier Baard Næss, redaktør for magasinet Natur&Foto.

NNPC kårer også Årets nordiske naturfotograf og Årets unge nordiske naturfotograf. Det blir i tillegg kåret vinnere i en rekke andre spennende kategorier, som blant annet Årets kreative naturbilde og Truet natur.

Konkurransen åpnet for innsending av bilder den 6. september, og alle bidrag må være innsendt innen midnatt 12. november 2017.

Vinnerne i konkurransen vil bli offentliggjort i forbindelse med Natur&Foto-dagen som finner sted den 4. februar i Oslo Konserthus. Denne dagen blir det spennende foredrag av fotografer i verdensklasse. Les mer om konkurransen, regler og premier på www.nnpc.no.

Norsk Friluftsliv oppfordrer alle som tar flotte natur og friluftslivsbilder til å delta i konkurransen!

vinnerbilde 2017

UNDER ISEN: Finske Eero Hällfors’ bilde av kona og hundene som står på en frossen innsjø, vant prisen for «Årets Nordiske turbilde» i fjor. Foto: Eero Hällfors

Del denne artikkelen