Tar du sommerens fineste bilde?

Publisert
Foto: Maren Tvedt

Bli med i fotokonkurransen #minutesommer – og vinn telt fra Fjällräven.

Skal du ut i naturen i sommer? Del ditt fineste tur- eller aktivitetsbilde med #minutesommer, og vinn flotte premier fra Fjällräven!

I sommer hyller vi allemannsretten og norsk natur med en stor fotokonkurranse. Del ditt flotteste turbilde på Facebook eller Instagram med emneknaggen #minutesommer – og bli med i trekningen av et Abisko Lite 3-telt fra Fjällräven (verdi 7699,-).

Konkurransen går fra mandag 4. juli til søndag 31. juli 2022. Vi vil også kåre både andre- og tredjeplass i konkurransen, som også får premier fra  Fjällräven.

Men hva er egentlig allemannsretten – og hva gir den oss lov til?

Allemannsretten gir oss fantastiske muligheter til å oppleve og å bruke naturen rundt oss. Og dette har vi full rett til, så lenge vi tar hensyn til grunneier, hverandre, planter og dyr. Her finner du en oversikt over hva har lov til og ikke når du er på tur.

Vilkår og betingelser for konkurransen:

Norsk Friluftsliv ble stiftet i 1989 og er paraplyorganisasjonen  for 18 store friluftslivsorganisasjoner. Ved å delta i konkurransen, aksepterer man vilkårene. Arrangøren kan avslå deltakelse fra deltakere som ikke oppfyller vilkårene.

Bidrag som skal være med i konkurransen må inkludere følgende: Man må bruke emneknaggen #minutesommer. Husk at profilen din på Instagram og Facebook må være offentlig/åpen for at bildet ditt skal være synlig. Vinnerne kåres basert på kriteriet «sommerens fineste tur- eller aktivitetsbilde» og etter skjønn. Vinnerne kåres av en jury bestående av representanter fra Norsk Friluftsliv.

Bildene må være publisert i konkurranseperioden 4. juli – 31. juli 2022. Vinnerne vil bli kontaktet, og offentliggjøres på Facebook og Instagram kort tid etter.

Arrangør av konkurransen er Norsk Friluftsliv. Norsk Friluftslivs formål er å fremme det tradisjonelle, naturvennlige friluftslivet og allemannsretten (retten til fri ferdsel i norsk natur). Norsk Friluftsliv står fritt til å velge bort bilder som virker støtende, eller som ikke bygger opp under Norsk Friluftslivs formål.

Deltager må ha rettigheter til bildet som lastes opp og må ha tatt det selv. Fotograf må også ha tillatelse til å publisere bildet fra personer som er avbildet på bildene. 

Del denne artikkelen