fiskeorn
fiskeorn

Tar du Nordens beste friluftslivsbilde?

Publisert – Sist oppdatert 05.02.2020

Er du glad i å ta bilder når du er på tur? Nå kan du bli med i Nordens største naturfotokonkurranse og vinne flotte premier!

Foto: Jostein Hellevik, Årets nordiske naturfotograf 2018

Gode turbilder er viktige for å fremme interessen for natur og friluftsliv. Derfor er Norsk Friluftsliv med på å støtte fotokonkurransen Nordic Nature Photo Contest (NNPC) 2019 , i regi av magasinet Natur&Foto.

Dette er en konkurranse med fokus på det nordiske lyset, faunaen, floraen og det storslåtte landskapet. Er du mye på tur og tar flotte natur- og friluftsbilder, kan dette være en flott anledning til å få vist fram dine flotteste naturøyeblikk. Alle vinnerbildene blir publisert i egen bok, og resultatene offentliggjøres på Natur&Foto-dagen lørdag 2. februar 2019 i Oslo konserthus.

Norsk Friluftsliv støtter konkurransen med premier til de tre beste bildene i kategorien Årets Nordiske friluftslivsbilde. NNPC skal blant annet også Årets nordiske naturfotograf og Årets unge nordiske naturfotograf. Det blir i tillegg kåret vinnere i en rekke andre spennende kategorier, som blant annet Årets kreative naturbilde og Truet natur.

Konkurransen er åpen fra 15. september 2018, fram til og med 12. november 2018 midnatt. Les mer om konkurransen, regler og premier på www.nnpc.no.

Del denne artikkelen