Ta vinterens fineste turbilde og vinn telt fra Fjällräven!

Publisert
Foto: Inger Sjøblom

Enten du foretrekker tid ute alene, eller sammen med noen du er glad i, er vinteren en årstid med mulighet for mange magiske øyeblikk. Nå vil vi se din utevinter!

Skal du på skitur med familien, drikke kakao med kjæresten, eller stå på skøyter med barnebarna? Vis oss ditt flotteste friluftslivsbilde med emneknaggen #minutevinter innen 1. februar 2021, og bli med i trekningen av teltet Abisko Lite 3 fra Fjällräven!

Del ditt beste vinterbilde på Instagram eller Facebook – men husk å ha åpen profil på Instagram for at vi skal se bidraget. Deler du bildet på Facebook med emneknaggen #minutevinter, så må innlegget ditt være satt til «offentlig» for at vi skal se det.

VINTERNATT: Ann Helen Grebstad stakk av med 2. plassen vinteren 2019/2020.

Vilkår og betingelser for konkurransen:

Norsk Friluftsliv ble stiftet i 1989 og er en paraplyorganisasjon for 18  friluftslivsorganisasjoner. Ved å delta i konkurransen, aksepterer man vilkårene. Arrangøren kan avslå deltakelse fra deltakere som ikke oppfyller vilkårene.

Bidrag som skal være med i konkurransen må inkludere følgende: Man må bruke emneknaggen #minutevinter. Husk at profilen din på Instagram og Facebook må være offentlig/åpen for at bildet ditt skal være synlig. Vinnerne kåres basert på kriteriet «utevinter» og etter skjønn. Vinnerne kåres av en jury bestående av representanter fra Norsk Friluftsliv.

Bildene må være publisert mellom 22. desember 2020, og innen 1. februar 2021. Vinnerne offentliggjøres på Facebook og Instagram kort tid etter.

Arrangør av konkurransen er Norsk Friluftsliv. Norsk Friluftslivs formål er å fremme det tradisjonelle, naturvennlige friluftslivet og allemannsretten (retten til fri ferdsel i norsk natur). Norsk Friluftsliv står fritt til å velge bort bilder som virker støtende eller som ikke bygger opp under Norsk Friluftslivs formål.

Deltager må ha rettigheter til bildet som lastes opp og må ha tatt det selv. Fotograf må også ha tillatelse til å publisere bildet fra personer som er avbildet på bildene. 

 

Del denne artikkelen