Ta sommerens fineste bilde – vinn telt fra Fjällräven!

Publisert – Sist oppdatert 13.08.2020
Foto: Katrine Grue

Skal du ut i naturen i sommer? Del ditt fineste bilde som viser allemannsretten i bruk, og vinn flotte premier fra Fjällräven!

I sommer hyller vi allemannsretten med en stor fotokonkurranse med denne som tema. Del ditt flotteste turbilde på Facebook eller Instagram med emneknaggen #allemannsretten – og bli med i trekningen av et Keb Dome 3 telt fra Fjällräven (9799,-).

Konkurransen går fra 2. juli til 10. august 2020. Vi vil også kåre både andre- og tredjeplass i konkurransen, som får fine premier fra Fjällräven!

Men hva er egentlig allemannsretten – og hva gir den oss lov til?

Allemannsretten gir oss fantastiske muligheter til å oppleve og å bruke naturen rundt oss. Og dette har vi full rett til, så lenge vi tar hensyn til grunneier, hverandre, planter og dyr. Her finner du en oversikt over hva har lov til og ikke når du er på tur.

Vilkår og betingelser for konkurransen:

Norsk Friluftsliv ble stiftet i 1989 og er paraplyorganisasjonen  for 17 store friluftslivsorganisasjoner. Ved å delta i konkurransen, aksepterer man vilkårene. Arrangøren kan avslå deltakelse fra deltakere som ikke oppfyller vilkårene.

Bidrag som skal være med i konkurransen må inkludere følgende: Man må bruke emneknaggen #allemannsretten. Husk at profilen din på Instagram og Facebook må være offentlig/åpen for at bildet ditt skal være synlig. Vinnerne kåres basert på kriteriet «allemannsretten» og etter skjønn. Vinnerne kåres av en jury bestående av representanter fra Norsk Friluftsliv.

Bildene må være tatt i konkurranseperioden 2. juli – 10. august 2020, og publisert innen utgangen av mandag 10. august. Vinnerne vil bli kontaktet, og offentliggjøres på Facebook og Instagram kort tid etter.

Arrangør av konkurransen er Norsk Friluftsliv. Norsk Friluftslivs formål er å fremme det tradisjonelle, naturvennlige friluftslivet og allemannsretten (retten til fri ferdsel i norsk natur). Norsk Friluftsliv står fritt til å velge bort bilder som virker støtende, eller som ikke bygger opp under Norsk Friluftslivs formål.

Deltager må ha rettigheter til bildet som lastes opp og må ha tatt det selv. Fotograf må også ha tillatelse til å publisere bildet fra personer som er avbildet på bildene. 

Del denne artikkelen