bossebarer
bossebarer

Ta årets viktigste søndagstur!

Publisert – Sist oppdatert 11.02.2020

Årets TV-aksjon er tildelt Kirkens Bymisjon og deres arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Norsk Friluftsliv oppfordrer alle som har mulighet til å ta årets viktigste søndagstur 21. oktober.

Med årets TV-aksjon skal Kirkens Bymisjon skape møter som endrer liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap,  en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer.

Gå for at alle skal ha noen å gå til, bli bøssebærer 21. oktober!

Vil du være med å gå årets viktigste søndagstur? TV-aksjonen NRK trenger 100 000 bøssebærere mellom kl. 16 og 18, søndag 21.oktober! For å registrere deg som frivillig, gå inn på blimed.no eller ring 02025.

Som bøssebærer bidrar du til verdens største innsamlingsaksjon målt i antall frivillige og innsamlede kroner fordelt på befolkning. TV-aksjonens suksess er i stor grad avhengig av frivillig innsats – og 7000 frivillige over hele landet organiserer innsamlingen gjennom 500 kommune- og bydelskomiteer.

TV-aksjonen NRK har vært arrangert hvert år siden 1974, og har gitt livsviktig hjelp til millioner av mennesker. NRK sender direkte fra innsamlingen på kvelden på selve aksjonsdagen.

Del denne artikkelen