Stem på friluftslivets ildsjeler

Publisert

Hvem skal bli årets ildsjel?   Friluftslivets Ildsjelpris deles ut for første gang i år.   Møt de fem menneskene som har utmerket seg mest med sin entusiasme og innsats for friluftslivet. Og stem frem den du liker best!   Thor fra Sandnessjøen gjør de Syv Søstre tilgjengelige for alle og driver telefonsupport for dem… Read more »

Hvem skal bli årets ildsjel?

 

Friluftslivets Ildsjelpris deles ut for første gang i år.

 

Møt de fem menneskene som har utmerket seg mest med sin entusiasme og innsats for friluftslivet. Og stem frem den du liker best!

 

Thor fra Sandnessjøen gjør de Syv Søstre tilgjengelige for alle og driver telefonsupport for dem som har gått seg vill i fjellet. Jannike fra Namsos bruker det meste av fritiden sin i naturen, og hjelper andre til å gjøre det samme. Thomas fra Vaksdal utenfor Bergen er turleder hele året. Han er leder for en vinterturgruppe for unge, og får lett med seg andre unge med ut.

 

Else Bjørg fra Kragerø er «Kyststienes mor», og har vært leder i den lokale turistforeningen i 32 år. Hun deler gjerne sin turglede og kunnskap.

 

Tom fra Hadeland tar med seg små og store ut på jakt, fiske og naturopplevelser. Tom fryder seg over andres mestring.

 

DIN stemme kan bli avgjørende!

Kandidatene over ble foreslått av UT.no sine lesere i vinter og finalistene har blitt plukket ut av en jury. Nå kan du gå til UT.no, og se en filmsnutt om hver av kandidatene og stemme på den du mener bør vinne friluftslivets ildsjelpris 2013. Prisen deles ut av Helsedirektoratet, Miljødirektoratet, Friluftslivets fellesorganisasjon (Frifo) og festivalen Friluftsliv for alle.

 

Du kan fram til 23.8. kl 09 se på videoer av kandidatene og stemme HER (Kilde: UT.no. foto: Jørn Norli/NRK)

Del denne artikkelen