Her er Årets Ildsjel 2015!

Publisert – Sist oppdatert 30.01.2020

Det ble Inger Maria Sjøberg fra Valnesfjorden i Fauske som ble Årets ildsjel 2015, etter at tre fantastiske kandidater kjempet om tittelen Norges største ildsjel i friluftslivet. Inger Maria fikk 150 000 kroner med seg hjem fra søndagens prisutdeling på Friluftsfestivalen – og pengene skal brukes til friluftsliv i hennes nærmiljø. De andre kandidatene var Ingebjørg Eitrheim Nondal med… Read more »

Det ble Inger Maria Sjøberg fra Valnesfjorden i Fauske som ble Årets ildsjel 2015, etter at tre fantastiske kandidater kjempet om tittelen Norges største ildsjel i friluftslivet. Inger Maria fikk 150 000 kroner med seg hjem fra søndagens prisutdeling på Friluftsfestivalen – og pengene skal brukes til friluftsliv i hennes nærmiljø.

De andre kandidatene var Ingebjørg Eitrheim Nondal med familie fra Odda, som bloggen «Utetid» som har fått med seg en enorm mengde småbarnsforeldre ut i naturen, og Kolbjørn Sando fra Rjukan, som har lært opp flere generasjoner med speidere, en stor inspirasjon  og en ekte friluftsmann som gir mange unge muligheten til å bli det samme. Ingebjørg og Kolbjørn får 35 000 kroner hver til bruk på friluftslivsformål der de bor.

Vinneren ble kåret under festivalen «Friluftsliv for alle» på Stenberg i Vestre Toten 30. august, og kan reise hjem med 150.000 kr til sitt friluftslivsformål. Prisen deles ut av Miljødirektoratet, Norsk Friluftsliv, Helsedirektoratet og festivalen Friluftsliv for alle i samarbeid med Norsk Tipping, UT.no og NRK.

Les mer om vinneren på ut.no!

Se sendingen fra Friluftsfestivalen på NRK tirsdag kveld 1. september

 

Del denne artikkelen