sognsvann
sognsvann

Statsministeren roser organisasjonene

Publisert – Sist oppdatert 30.01.2020

Statsminister Erna Solberg takker alle som var involvert i Friluftslivets uke. Høyre-lederen sier hun hadde stor glede av å besøke Friluftslivets dag på Sognsvann. Søndag 4. september åpnet statsministeren Friluftslivets uke. På Sognsvann fikk Erna Solberg se og oppleve mange av aktivitetene som Norsk Friluftslivs 16 medlemsorganisasjoner driver med. I et takkebrev skriver Solberg at… Read more »

Statsminister Erna Solberg takker alle som var involvert i Friluftslivets uke. Høyre-lederen sier hun hadde stor glede av å besøke Friluftslivets dag på Sognsvann.

Søndag 4. september åpnet statsministeren Friluftslivets uke. På Sognsvann fikk Erna Solberg se og oppleve mange av aktivitetene som Norsk Friluftslivs 16 medlemsorganisasjoner driver med.

I et takkebrev skriver Solberg at hun gledet seg over å få åpne uka. Der hilste hun også på kulturminister Linda Helleland, som sammen med sin familie hadde feiret #nattinaturen ikke langt unna Sognsvann.

– Tusen takk for invitasjonen til åpningen av Friluftslivets uke. Det var et veldig fint arrangement som jeg hadde stor glede av å besøke, skriver statsministeren i takkebrevet. 

Etter å ha holdt en åpningstale, delte Erna Solberg ut Friluftslivets Hederspris til Røde Kors. Deretter besøkte statsministeren flere av standene på Sognsvann, i likhet med de rundt 7000 besøkende.

I brevet takker også statsministeren alle de tusenvis som var involvert i forbindelse med Friluftslivets uke.

– Håper du kan overbringe en takk til alle involverte, avslutter Solberg med i sitt takkebrev. 

I alt ble det lagt inn rundt 350 arrangementer i Norsk Friluftslivs nyopprettede kalender over arrangementer under Friluftslivets uke, men det er stor grunn til å anta at tallet var mye høyere siden kalenderen er ny av året.

Les mer: Mer friluftsliv gir gevinst på 80 milliarder årlig

Del denne artikkelen