Se vinnerbildene fra Natt i Naturen

Publisert
Tekst: Linn Elise Jakhelln

Natt i Naturen fotokonkurranse: vinnerne er klare. Se de flotte øyeblikkene som ble fanget fra årets Natt i Naturen.

Under Natt i naturen lørdag 2. september pakket tusenvis av mennesker soveposen og sov ute i skogen, på fjellet, på terrasser og i hager over hele landet.

Vi ba dere om å legge ut deres beste bilder fra opplevelsen på sosiale medier, for å bli med i trekningen av et Abisko Dome 3 telt fra Fjällräven.

Nå er endelig vinnerbildet kåret, og det ble delt ut to ekstrapremier.

Vinner: Therese Engen / @kortreiseturer på Instagram

vinner av natt i naturen

GIKK TIL TOPPS: Bildet som vant fotokonkurransen er tatt av Therese Engen. Hun går dermed videre til den nordiske konkurransen der premien er et gavekort på 5000 kroner.

– Et flott fanget øyeblikk med høstfarger, blikkstille vann og ro. Vi elsker hvordan treteltet er opplyst med en person sittende i teltet, og hvordan vannkanten deler bildet i to for å få med refleksjonene i vannet, sier juryen om vinnerbildet. 

Engen forteller at muligheten til å låne tretelt fra BUA gjorde turen litt ekstra stas.

– Min datter på 8 år og jeg deltok på natt i naturen for tredje året på rad. I år var vi så heldige at treteltet hos BUA var ledig for utlån. Vi har lånt det et par ganger tidligere og det er veldig gøy både for små og store.

Videre forteller hun at nærnaturen ble godt brukt under Natt i Naturen

– Turen startet hjemme og vi ruslet noen kilometer til vi fant en fin teltplass. Der møtte vi niesen min som kom fra den andre kanten av byen. Stor stas for 8-åringen at kusinen på kort varsel også ville bli med oss på telttur (hun som er avbildet). Det ble en koselig kveld med yrende teltliv av andre som også deltok på natt i naturen. Bare i bakgrunnen av bildet kan man skimte tre andre telt i lyset av lysløypen!

Vinnerbildet premieres med et Abisko Dome 3 telt fra Fjällräven.

 

Ekstrapremier gikk til:

Hanna Pernille Jøsokbakke / @hannapernille på Instagram

EKSTRAPREMIE: Dette herlige hengekøyebildet tatt av Hanna Pernille.

Dette sier Hanna Pernille om sin Natt i Naturen.


Å sove ute, om det er i telt eller hengekøye gir meg så mykje. Å kjenne at ein meistrer, klarer seg med lite, det å berre vere, her og no. På bildet har vi padla ut til ein holme i Herøyfjorden. Eg er i lag med fine folk, vi et reke og krabbe, har eit fint bål og samtalane er gode. Det er noko eige med desse felleskapa ein har rundt bålet når mørket senker seg og i staden for å fare heim kvar til vårt, tuslar vi oss opp i kvar vår hengekøye og tek natta. Litt nærare kvarandre og med nye fine minner, einige om at det er dette som er godkjensla!


Bildet premieres med termos, refleks, foldekopp og spork.


Oddbjørn Hultin / @foryounorge på Instagram

EKSTRAPREMIE: En flott campspot og en herlig mulighet for å ta en morgentur på SUP-brettet, fanget av Oddbjørn.

– Fant dette nydelige overnattingsstedet langs Lovatnet. Perfekt spot for Natt i Naturen, sier Oddbjørn om sin Natt i Naturen.

Bildet premieres med termos, refleks, foldekopp og spork.

Del denne artikkelen