Årets turbilde 2014

Publisert – Sist oppdatert 05.02.2020

Hvert år inviterer magasinet Natur&Foto til Nordens største naturfotokonkurranse (NNPC). Heder, ære, berømmelse og flotte premier er i vente for de som tar de beste bildene i de forskjellige kategoriene. Vinner av Årets turbilde 2014 er Ingebjørg Fyrileiv Guldvik med bildet «I snøstormen». Norsk Friluftsliv gratulerer!   Gode turbilder er viktige for å fremme interessen for natur og friluftsliv…. Read more »

Hvert år inviterer magasinet Natur&Foto til Nordens største naturfotokonkurranse (NNPC). Heder, ære, berømmelse og flotte premier er i vente for de som tar de beste bildene i de forskjellige kategoriene. Vinner av Årets turbilde 2014 er Ingebjørg Fyrileiv Guldvik med bildet «I snøstormen». Norsk Friluftsliv gratulerer!

 

Gode turbilder er viktige for å fremme interessen for natur og friluftsliv. Norsk Friluftsliv støtter derfor konkurransen med flotte premier til de tre beste bildene i kategorien «Årets nordiske turbilde». På andreplass kom Håvard Myklebust og tredjeplassen tok Ivar Bjørdalsbakke. Her er vinneren av årets turbilde 2014.

 

Se alle vinnerbildene fra 2014 

 

Del denne artikkelen