Administrasjonen i speiderorganisasjonene
Administrasjonen i speiderorganisasjonene

Organisasjoner – meld dere på her!

Publisert – Sist oppdatert 19.05.2017

Er du frivillig i en organisasjon, friluftsråd eller forening  som ønsker å invitere en eller flere politikere til en #nattinaturen 5. sept? Meld din organisasjon på her, så kobler vi dere med politikerne i ditt hjemdistrikt.   Hele 700 politikere fra hele Norge har meldt seg på #nattinaturen. Mange av disse ønsker å møte folk fra… Read more »

Er du frivillig i en organisasjon, friluftsråd eller forening  som ønsker å invitere en eller flere politikere til en #nattinaturen 5. sept? Meld din organisasjon på her, så kobler vi dere med politikerne i ditt hjemdistrikt.

 

Hele 700 politikere fra hele Norge har meldt seg på #nattinaturen. Mange av disse ønsker å møte folk fra friluftslivsorganisasjoner og andre foreninger og lokallag som er opptatt av natur og friluftsliv i sitt lokalmiljø.

 

Dersom du er frivillig i en slik organisasjon eller friluftsråd og ønsker å ta ansvar for å lage en leirplass, samle folk eller ta med politikere ut på overnatting på #nattinaturen 5. sept, meld dere på via denne linken – så kobler vi deg opp mot politikere i ditt hjemdistrikt.

 

Meld deg på denne lenken dersom ditt lag ikke er med på listen:

https://limesurvey.alreadyon.com/limesurvey/index.php?sid=61544&lang=nb (påmelding for organisasjoner, lag og friluftsråd)

 

Hvem andre er med? 

Her ser du listen hvem som skal arrangere #nattinaturen så langt – listen oppdateres fortløpende!

 

 

Del denne artikkelen