ledig stilling
ledig stilling

Økonomistilling ledig i Norsk Friluftsliv

Publisert – Sist oppdatert 27.01.2020
Foto: Sigurd Toven Gautun

Har du peiling på økonomi og erfaring fra frivillige organisasjoner? Se hit!

Norsk Friluftsliv søker økonomiansvarlig til vårt kontor sentralt i Oslo. 

Utfordringer

De frivillige friluftslivsorganisasjonene har en sentral rolle i å legge til rette for gode naturopplevelser for alle. Organisasjonene samarbeider tett med myndighetene gjennom en rekke prosjekter for å fremme friluftsliv og folkehelse. Friluftslivsorganisasjonene arbeider også mye med natur- og arealsaker for å bevare og utvikle viktige friluftslivsområder. Vi er nå på jakt etter en medarbeider som, med sine gode økonomiske og administrative evner, vil være med oss i dette arbeidet.

Oppgaver

Vår nye medarbeider skal styre økonomien og føre noe regnskap, arbeide med økonomisk planlegging, utarbeide rapporter og årsregnskap, ha dialog med revisor, budsjettering, intern kontroll, videreutvikling av økonomi og administrative styringssystemer. Controller skal ha god økonomisk oversikt på alle tilskudd og prosjektregnskap, følge opp rapporteringsrutiner, timelister, reiseregninger, innkjøp, kontrakter og avtaler, utforme referater, mva.søknader, bistå administrativt ved møter, seminarer, konferanser mv.

Dine forutsetninger

Det er en forutsetning at du både har utdanning og erfaring innenfor økonomi. Som en frivillig organisasjon er vi også avhengig av å ha medarbeidere med evne til fleksibilitet, samarbeidsevne, serviceinnstilling, multi-tasking, orden, er systematisk og har evne til å fylle et travelt kontor med positivitet. Det er en fordel med erfaring fra frivillige organisasjoner.

Hva kan vi tilby

Et lønnsnivå på linje med andre frivillige organisasjoner, god pensjonsordning, forsikring, og ikke minst en spennende og meningsfull arbeidsplass midt i Oslo sentrum med et trivelig og inkluderende arbeidsmiljø.

Frist for å søke på stillingen er 21. november 2019.

Les FINN-annonsen og søk på stillingen her.

 

Om arbeidsgiveren

Norsk Friluftsliv er en paraplyorganisasjon for 17 friluftsorganisasjoner med over 950.000 medlemskap og over 5000 lokallag. Vi fremmer allemannsretten og et aktivt, enkelt og naturvennlig friluftsliv for alle. Norsk Friluftsliv er et talerør for friluftslivet og for å bedre rammebetingelsene for medlemsorganisasjonene. Norsk Friluftsliv har 10 ansatte i romslige kontorer i Nedre Slottsgate 25 i Oslo. Norsk Friluftsliv huser og bistår også «Forum for natur og friluftsliv», et samarbeidsforum for arbeid med natur- og friluftsfaglige saker på fylkesplan.

Del denne artikkelen