Naturopplevelser – kurerer slappfisker

Publisert – Sist oppdatert 30.01.2020

Norsk Friluftslivs nye brosjyre viser mange gode resultater som skapes gjennom prosjekt i regi av frivillige friluftsorganisasjoner. Brosjyren omtaler prosjekter gjennomført i 2015, av femten norske friluftsorganisasjoner.  – Friluftslivet er godt for den enkelte, og for folkehelsa. Dette er dokumentert i en rekke rapporter og undersøkelser. Friluftsliv er en aktivitetsform som er rimelig å utøve,… Read more »

Norsk Friluftslivs nye brosjyre viser mange gode resultater som skapes gjennom prosjekt i regi av frivillige friluftsorganisasjoner.

Brosjyren omtaler prosjekter gjennomført i 2015, av femten norske friluftsorganisasjoner. 

– Friluftslivet er godt for den enkelte, og for folkehelsa. Dette er dokumentert i en rekke rapporter og undersøkelser. Friluftsliv er en aktivitetsform som er rimelig å utøve, og er attraktiv i alle aldersgrupper. Sentralt i det norske friluftslivet er de frivillige organisasjonene, som legger til rette og tar med seg folk på tur; til fjells og i skogen, i nørmiljøet, langs kyststier og til sjøs, skriver generalsekretær Lasse Heimdal som innledning til brosjyren.

Last ned og se brosjyren «Naturopplevelser – kurerer slappfisker» her. 

Del denne artikkelen