#nattinaturen – vinn et tretelt!

Publisert – Sist oppdatert 19.05.2017

Vinnerbilder! Alle som sov ute 5. september og delte bildene med oss på #nattinaturen er med i trekningen av flotte premier fra Fjellreven, Mammut og Speider-sport! Konkurransen er nå avsluttet, og vi publiserer vinnerbildene på fb, instagram og etterhvert her på nettsidene våre.  Vi gir bort et fantastisk tretelt fra Speider-sport, samt 10 knallgode soveposer fra Mammut… Read more »

Vinnerbilder! Alle som sov ute 5. september og delte bildene med oss på #nattinaturen er med i trekningen av flotte premier fra Fjellreven, Mammut og Speider-sport! Konkurransen er nå avsluttet, og vi publiserer vinnerbildene på fb, instagram og etterhvert her på nettsidene våre.

 Vi gir bort et fantastisk tretelt fra Speider-sport, samt 10 knallgode soveposer fra Mammut og 25 supre dagstursekker og kompass fra Fjellreven! Foto: Iver Gjendem/Speider-sport.

 

Treteltet ved havetPREMIE – TRETELT! Speider-sport gir bort et superkult «tretelt», som henges opp i tre trær ved hjelp av jekkestropper. Det er enkelt å sette opp, med plass til tre personer, og er veldig behagelig å sove i! Kan også brukes som trampoline. Les mer om treteltet.

 

 

 

 

 

Sovepose fra MammutPREMIER: Mammut Kompakt 3-Season har vært en vinner i en årrekke og er nå på markedet i en ny og ytterligere forbedret utgave. Dette er en av de beste kunstfiberposene på markedet. 

 

 

 

Vinn en dagstursekk fra Fjellreven!PREMIER: Lett og smidig Campus Ace 20 liters ryggsekk fra Fjellreven til dagsturer eller korte toppturer. Perfekt med plass til regntøy, kart, kompass og mat. 

 

 

 

 

 

 

logoer

 

 

 

 

 

 

Vilkår og betingelser

Friluftslivets år 2015 er et nasjonalt markeringsår, der Norsk Friluftsliv er ansvarlig for den daglige driften og gjennomføringen av året. Norsk Friluftsliv ble stiftet i 1989 og er en fellesorganisasjon for 15 store friluftslivsorganisasjoner. Ved å delta i konkurransen, aksepterer man vilkårene. Arrangøren kan avslå deltakelse fra deltakere som ikke oppfyller vilkårene.

 Bidrag som skal kvalifiseres til konkurransen må inkludere følgende: #nattinaturen. Husk at profilen din på Instagram og Facebook må være offentlig for at bildet ditt skal være synlig. Vinnerne kåres basert på kriteriet «natt i naturen» og etter skjønn. Vinnerne kåres av en jury bestående av representanter fra Norsk Friluftsliv.

 

Bildene må være tatt 5. og 6. september – og må være publisert innen utgangen av tirsdag 8. september. Vinnerne offentliggjøres på facebook og instagram kort tid etter.

Arrangør av konkurransen er Norsk Friluftsliv. Norsk Friluftslivs formål er å fremme det tradisjonelle, naturvennlige friluftslivet og allemannsretten (retten til fri ferdsel i norsk natur). Norsk Friluftsliv står fritt til å velge bort bilder som virker støtende eller som ikke bygger opp under Norsk Friluftslivs formål.

 

Samtykke til publisering av vinnere og bilder
Alle bilder som er delt i sosiale medier og merket med #nattinaturen kan bli delt videre på vår kampanjeside, facebook- og instagramside i forbindelse med #nattinaturen. Ved deltagelse i konkurransen samtykker deltageren til at innsendte bidrag kan offentliggjøres på www.norskfriluftsliv.no i saker som omhandler #nattinaturen. Fotograf vil bli kreditert med navn/brukernavn.

Deltager må ha rettighet til bildet som lastes opp og må ha tatt det selv. Fotograf må også ha tillatelse til å publisere bildet fra personer som er fotografert på bildene. Norsk Friluftsliv vil bruke de beste bildene i arbeidet med å markedsføre Norsk Friluftsliv og Friluftslivets år 2015. 

Del denne artikkelen