#mittfriluftsliv|Marianne G. Hansen

Publisert – Sist oppdatert 12.02.2020

Høyrepolitiker Marianne Grimstad Hansen er ordførerkandidat i Sørum kommune, og en av så langt over 500 norske politikere i hele Norge som skal sove ute 5. september. – Jeg er veldig glad i friluftsliv, og er ofte på tur i Øyerfjellet der familien har hytte – men å sove ute har jeg ikke gjort siden jeg var barn!… Read more »

Høyrepolitiker Marianne Grimstad Hansen er ordførerkandidat i Sørum kommune, og en av så langt over 500 norske politikere i hele Norge som skal sove ute 5. september.

– Jeg er veldig glad i friluftsliv, og er ofte på tur i Øyerfjellet der familien har hytte – men å sove ute har jeg ikke gjort siden jeg var barn! Dette er en sprek utfordring som jeg straks likte, og takket ja til, sier Grimstad Hansen, som har en fortid som speider.

-I hverdagen er nærfriluftslivet det viktigste. Her i Sørum har vi fått ryddet fine turstier langs Glomma, og jeg vet at det betyr mye for folk å ha tilgang til slike grønne, fredelige steder. Det er viktig at friluftslivet er lett tilgjengelig for alle, mener Grimstad Hansen.

Marianne Grimstad HansenVil tettere på naturen

-Gleden over å være ute sitter dypt i den norske folkesjela. Å sove ute gjør at man kommer ekstra tett på naturen. Jeg har lyst å få med meg barna mine på #nattinaturen, for det er viktig å videreføre dette til kommende generasjoner, tror Grimstad Hansen.

– Jeg oppfordrer derfor mine politikerkollegaer i hele Norge til å bli med på en #nattinaturen 5. september! 

Er du politiker og vil melde deg på? Send oss en e-post på nattinaturen@norskfriluftsliv.no, så fikser vi det – da kommer du med på lista.

Hele Norge sover ute!

Det er ikke bare politikerne som er invitert ut i septembernatta – alle i hele Norge er invitert med på #nattinaturen. – Vi håper så mange som mulig vil være med og sove ute 5. september. Blir vi mange nok, kan det bli ny norgesrekord i uteovernatting – det er gøy, sier Meland.

Her kan alle bli med og sove ute – påmeldingsside på FB

Del denne artikkelen