Idéhefte om friluftsliv i byer

Publisert – Sist oppdatert 19.05.2017

Det danske Friluftsrådet har gitt ut et idéhefte om friluftsliv i byer. Heftet belyser forhold som er viktig for friluftslivet, i tillegg til at det inneholder en mange idéer om hvordan man kan dyrke friluftsliv i byer. Målet er at flere får lyst til å bruke byens grønne områder. Idéheftet er bygd opp ut ifra ulike temaer,… Read more »

Det danske Friluftsrådet har gitt ut et idéhefte om friluftsliv i byer. Heftet belyser forhold som er viktig for friluftslivet, i tillegg til at det inneholder en mange idéer om hvordan man kan dyrke friluftsliv i byer. Målet er at flere får lyst til å bruke byens grønne områder. Idéheftet er bygd opp ut ifra ulike temaer, herunder: adgang, kvalitet og fasiliteter, nærhet, formidling, samt stier og andre steder.

Idéheftet har fokus på hverdagens friluftsliv, og det er en klar oppfordring til klubber, politikere, byboere og andre om å utvikle og bruke det potensiale som ligger i byens grønne områder. Samtidig inneholder det en rekke ideer, som kan styrke allmennhetens og klubbene sin bruk av naturen, samt klubbene sin lyst til å invitere flere med.

Les heftet her: Byens friluftsliv: Idékatalog – Friluftsliv i byens grønne område

Del denne artikkelen