ola moen
ola moen

Har samlet friluftsfakta i ny almanakk

Publisert – Sist oppdatert 05.03.2020

Norsk Friluftsliv har nylig lansert Friluftslivets almanakk for 2018. Hensikten med den nye satsingen er å tilby en oversikt over viktige fakta om friluftslivet i Norge.

– Det er stor interesse for friluftsliv, og mange aktører bidrar til å fremme friluftslivet i Norge. Det kan oppleves vanskelig å få oversikt over hvem som gjør hva, og hvordan de ulike aktørene samarbeider. Norsk Friluftsliv ønsker derfor med denne utgivelsen å gi deg en kort beskrivelse av hvem som bidrar med hva på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå, skriver styreleder i Norsk Friluftsliv, Erling Lae i forordet til den aller første utgaven av Friluftslivets almanakk.

Norsk Friluftsliv tar gjerne imot innspill til hvordan oversikten kan gjøres enda mer matnyttig.

–  Dette er første gang vi forsøker oss på dette, og årets utgivelse er selvsagt på langt nær en komplett oversikt. Vi tar derfor gjerne imot konstruktive innspill til hvordan almanakken kan forbedres, både innholdsmessig og hva gjelder brukervennlighet. Når det er sagt, er vi stolte over årets utgave, som inneholder en rekke nyttige friluftspolitiske fakta, som vi tror og håper kan være av interesse for alle som jobber eller er aktive innen fagfeltet, sier generalsekretær i Norsk Friluftsliv, Lasse Heimdal.

Her kan du laste ned den komplette faktadelen fra Friluftslivets almanakk 2018.

Foto over: Ola Moen/ Fjord Images

 

 

Del denne artikkelen