johnny vaet nordskog
johnny vaet nordskog

Friluftslivets uke har fått ny nettside

Publisert – Sist oppdatert 30.01.2020

1. – 9. september er det duket for Friluftslivets uke over hele landet! I år har uka fått en ny og fresh hjemmeside – hvor du allerede nå kan registrere planlagte aktiviteter og arrangementer i aktivitetskalenderen.

1. – 9. september 2018 er det duket for Friluftslivets uke over hele landet! I år har uka fått en ny og fresh hjemmeside – hvor du allerede nå kan registrere dine planlagte aktiviteter og arrangementer.

I Friluftslivets uke 1. – 9. september feirer vi norsk natur og friluftsliv gjennom en hel uke – og inviterer hele Norge til å bli med ut! Målet med uka er å få flere ut i naturen, ha det gøy og skape flest mulig gode minner.

Over hele landet inviteres derfor lokale lag, foreninger, organisasjoner, friluftsråd, kommuner og alle som vil, til å arrangere spennende friluftslivsaktiviteter og arrangementer i løpet av uka. 

Én samlet nasjonal kalender

Tanken er at www.friluftslivetsuke.no  skal fungere som en samlet kalender for Friluftslivets uke, der alle, uansett hvor i landet de bor, skal kunne finne informasjon om hva som skjer i sitt nærområde i løpet av uka. Den nye kalenderen er inndelt både etter fylke og dag for dag gjennom hele uka – slik at man enkelt kan finne fram til de tilbudene som passer for seg.

I fjor var det over 650 arrangementer/aktiviteter registrert i kalenderen, og i år satser vi selvsagt på å slå denne rekorden!

Legg til ditt arrangement allerede nå

Hva planlegger din organisasjon, forening, råd eller kommune å gjøre i Friluftslivets uke 2018? Uansett hvilke morsomme aktiviteter dere skal gjennomføre, kan dere allerede nå registrere disse på www.friluftslivetsuke.no.

Alle aktiviteter og tilbud som registreres i kalenderen vil bli synliggjort gjennom Norsk Friluftslivs nasjonale markedsføring av Friluftslivets uke.

Trenger du tips til hva dere kan finne på i Friluftslivets uke? Slik kan ditt lag, forening, råd eller kommune være med og markere Friluftslivets uke 1.-9. september 2018.

paulina cervenka

Vi sees på Norges største friluftslivsfest 1. – 9. september!

Del denne artikkelen