Friluftslivet vokser

Publisert – Sist oppdatert 19.05.2017

Tallet på nye medlemmer i friluftslivsorganisasjonene i Norge økte med nærmere 5 prosent i fjor, noe som utgjør 35 500 nye medlemmer fra 2013 til 2014. – Vår jevne medlemsvekst er en god indikasjon på at friluftslivet stadig står sterkere i befolkningen, sier Lasse Heimdal, Generalsekretær i Norsk Friluftsliv. [fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»»… Read more »

Tallet på nye medlemmer i friluftslivsorganisasjonene i Norge økte med nærmere 5 prosent i fjor, noe som utgjør 35 500 nye medlemmer fra 2013 til 2014. – Vår jevne medlemsvekst er en god indikasjon på at friluftslivet stadig står sterkere i befolkningen, sier Lasse Heimdal, Generalsekretær i Norsk Friluftsliv.

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»]

Lasse Heimdal, Generalsekretær i Norsk Friluftsliv

Lasse Heimdal, Generalsekretær i Norsk Friluftsliv

-Friluftslivsorganisasjonene fortsetter å vokse. Dette er gledelig for organisasjonene, og svært godt for folkehelsen. Veksten er ikke overraskende, sett i lys av den oppslutningen friluftsliv har i befolkningen generelt. Men det betyr også at organisasjonene er flinke til å tilby aktiviteter og tjenester som mange finner attraktive. Det er langt flere enn medlemmer som praktiserer friluftsliv i Norge.  Vår jevne medlemsvekst er en god indikasjon på at friluftslivet stadig står sterkere i befolkningen, sier Heimdal.

Her er medlemsorganisasjonene i Norsk Friluftsliv

Medlemstall for Norsk Friluftsliv fra 2006 – 2014 finner du her.

Les saken «Rekordinteresse for friluftsliv» på VG Nett

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Del denne artikkelen