Bli med på fotokonkurransen NNPC

Publisert – Sist oppdatert 05.02.2020

Glad i å ta bilder ute i naturen? Da bør du bli med på Nordens største naturfotokonkurranse «Nordic Nature Photo Contest» (NNPC), som i år har NNPC inngått et samarbeid med National Geographic Nordic. – Vi har hele tiden ønsket å løfte fram det nordiske naturfotografiet, både i bladet og gjennom NNPC. Ved å slå oss… Read more »

Glad i å ta bilder ute i naturen? Da bør du bli med på Nordens største naturfotokonkurranse «Nordic Nature Photo Contest» (NNPC), som i år har NNPC inngått et samarbeid med National Geographic Nordic. – Vi har hele tiden ønsket å løfte fram det nordiske naturfotografiet, både i bladet og gjennom NNPC. Ved å slå oss sammen med den nordiske avdelingen av National Geographic håper vi på enda større deltakelse, sier Baard Næss, redaktør for magasinet Natur&Foto, som står bak NNPC.

Det betyr at konkurransen også markedsføres i National Geographics fire språkutgaver i Norden, på norsk, svensk, dansk og finsk.

Fotokonkurransen åpner for innsending i september hvert år. Norsk Friluftsliv sponser premien i klassen «Årets Nordiske Friluftslivsbilde». Les mer om konkurransen, regler og premier på www.nnpc.no.

Norsk Friluftsliv oppfordrer alle som tar flotte natur og friluftslivsbilder til å sende inn sine bilder!

Foto: Erlend Haarberg

 

Natur og foto Logo NNPC

Del denne artikkelen