utbygging naturkrise
utbygging naturkrise

Forumsmøte 22.02: Konsekvensutredninger

Publisert
Tekst: Peter Øygard Oma – Foto: Lars Verket

22. februar kl. 13.00 – 14.30 arrangeres møte i forum for juss og arealpolitikk. Hovedtema for møtet er konsekvensutredninger

På årets andre forumsmøte holder Fredrik Holth et innledende foredrag om konsekvensutredninger, blant annet om når det er krav om KU, hvilke kvalitetskrav gjelder for KU, eller hva kan organisasjonene gjøre med mangelfulle KU-er.

Møtet er i hovedsak for organisasjonene, men det er også mulig for andre interesserte å lytte til presentasjonen til Fredrik Holth.

Send gjerne innspill til Maylinn.stomperud@dnt.no dersom dere har spørsmål knyttet til konsekvensutredninger, og om det er tema eller problemstillinger det er ønskelig at Fredrik skal komme inn på i innlegget.

Link til møtet 22. februar: Klikk her for å delta i møtet

Forum for juss og arealpolitikk er et samarbeid mellom natur- og friluftsorganisasjonene og juristene Fredrik Holth og Nikolai Winge. Gjennom jevnlige forumsmøter kan organisasjonene diskutere arealsaker og prioritere saker man sammen kan løfte juridisk og politisk. Holth og Winge bidrar med opplæring om hvordan man skal forstå skillet mellom juss og poltikk, og konkrete juridiske betraktninger og tolkninger tilknyttet arealtemaer som er relevante for forumet.

Del denne artikkelen