Forskning i friluft 2015

Publisert – Sist oppdatert 30.01.2020

Her finner du foredrag og presentasjoner fra konferansen «Forskning i friluft 2015» på Lillehammer 27-28. januar. Innholdet er tilgjengelig både på pdf og som videoopptak. Du har også muligheten til å bestille konferanserapporten i papirutgave. Last ned foredrag fra e-boken her (pdf) Fra innholdsfortegnelsen kan du klikke deg direkte til det temaet du vil lese. Vi har også noen eksemplarer trykket… Read more »

Her finner du foredrag og presentasjoner fra konferansen «Forskning i friluft 2015» på Lillehammer 27-28. januar.

Innholdet er tilgjengelig både på pdf og som videoopptak. Du har også muligheten til å bestille konferanserapporten i papirutgave.

Rapport 2015Last ned foredrag fra e-boken her (pdf)

Fra innholdsfortegnelsen kan du klikke deg direkte til det temaet du vil lese.

Vi har også noen eksemplarer trykket på papir. Klikk her for å bestille konferanserapporten fra 2015.

Konferansen ble også streamet direkte – på Norsk Friluftslivs YouTube-konto kan du se videoopptak av alle presentasjonene:

Hovedmålet med Forskning i friluft 2015 er å formidle friluftslivsforskning til de som er brukere av slik kunnskap, støtte opp under fagmiljøer innenfor friluftslivsforskningen, styrke friluftslivsforskningens posisjon og skape gode møteplasser for friluftslivsforskningen. Målgruppen er forskning, offentlig forvaltning, universiteter og høgskoler, skolen, frivillige organisasjoner og andre som har interesse for friluftslivsforskning.

Norsk Friluftsliv (tidligere Friluftslivets fellesorganisasjon, FRIFO) har fire ganger tidligere arrangert konferansen Forskning i friluft (1998, 2002, 2005 og 2009). Konferansen ble arrangert i samarbeid med Oppland fylkeskommune og støttes økonomisk av Forskningsrådet og Miljødirektoratet.

 

Del denne artikkelen