Bli med #sammenpåtur!

Publisert – Sist oppdatert 29.03.2023

#sammenpåtur er et av signalarrangementene i Frivillighetens år 2022. Vi håper at nettopp du har lyst til å bli med oss ut!

– Er du nysgjerrig på å prøve noe nytt eller skulle ønske du hadde noen å gjøre hyggelige aktiviteter sammen med? I de mange frivillige lagene og foreningene over hele Norge finnes det veldig mange hyggelige mennesker som gjerne vil ha deg med ut på tur, sier prosjektleder Erika Wollner.

Det å komme i gang med en aktivitet, slik som nettopp en tur i nærmiljøet, er ofte enklere sammen, men ikke alle har noen å gjøre det med.

Med #sammenpåtur håper vi å senke terskelen for å delta i de mange aktivitetene som hver eneste dag arrangeres av frivillige lag og foreninger over hele landet.

Inviter noen med ut

Samtidig som organisasjoner inviterer til sine turer og arrangementer, oppfordrer vi også alle andre til å invitere noen med seg ut på tur.

Det være seg på fisketur, gåtur, nytteveksttur, turbingo, seiltur, klatretur, orienteringstur, strikketur – eller noe helt annet.

– Det er møtene mellom mennesker som gjør forskjellen. Du kan for eksempel invitere med noen du ikke kjenner fra før, noen du ikke har sett på lenge, eller noen du vet om som gjerne kunne ha trengt en tur, turvenn eller opplevelse utendørs, sier Wollner.

Bli med #sammenpåtur du også!

Det er Norsk Friluftsliv, på vegne av de 18 medlemsorganisasjonene, sammen med Nasjonalforeningen for folkehelsenKreftforeningenNorske Kvinners Sanitetsforening og Den Norske Turistforening som står bak #sammenpåtur.

#sammenpåtur har mottatt støtte fra Stiftelsen Dam, Gjensidigestiftelsen, Helsedirektoratet og Frivillighetens År 2022.

#sammenpåtur

I 2022 markeres Frivillighetens år. Med signalarrangementet #sammenpåtur skal vi lage årets fineste – og viktigste – aktiviteter og møteplasser.

Del denne artikkelen