Fjellrevens logo
Fjellrevens logo

Bli med på #nattinaturen – vinn flotte premier!

Publisert – Sist oppdatert 30.01.2020

Skal du sove ute 2. september på #nattinaturen? Del turbildene dine med oss og bli med i trekningen av flotte premier fra Fjellreven.   Slik gjør du: Bli med og sov ute på #nattinaturen! Enten du sover i telt eller under åpen himmel, alene eller sammen med andre, på en fjelltopp, på en strand eller… Read more »

Skal du sove ute 2. september på #nattinaturen? Del turbildene dine med oss og bli med i trekningen av flotte premier fra Fjellreven.

 

Slik gjør du:
Bli med og sov ute på #nattinaturen! Enten du sover i telt eller under åpen himmel, alene eller sammen med andre, på en fjelltopp, på en strand eller i hagen – det eneste du trenger er å ta bilder fra #nattinaturen 3. september – og dele dem med oss!

Du blir med på konkurransen ved å merke bildet ditt med #nattinaturen når du legger det ut på facebook eller instagram. I fjor kunne du da vinne følgende premier, neste års premier kommer når det nærmer seg. 1 Absiko Lite 2 telt fra Fjellreven, en Primus og og 8 Funäs-tursekker fra Fjellreven.

Vinn et telt fra FjellrevenPS! Du trenger ikke alltid dra langt for å ta en #nattinaturen – ofte er de beste opplevelsene rett utenfor døra di!

Les mer om #nattinaturenog meld deg på her

Bli med på #nattinaturen og bli med i trekningen av dette flotte grønne Abisko Lite 2-teltet!

 

 

PrimusPremiene: 

1 stk grønt Abisko Lite 2-telt!

1 stk Primus Omnifuel II

8 stk Funäs 25L /45L

 

 

 

 Se vinnerbildene fra 2016! 

 

Ryggsekk fra FjellrevenVilkår og betingelser for konkurransen:

Norsk Friluftsliv ble stiftet i 1989 og er en fellesorganisasjon for 15 store friluftslivsorganisasjoner. Ved å delta i konkurransen, aksepterer man vilkårene. Arrangøren kan avslå deltakelse fra deltakere som ikke oppfyller vilkårene.

 Bidrag som skal kvalifiseres til konkurransen må inkludere følgende: #nattinaturen. Husk at profilen din på Instagram og Facebook må være offentlig for at bildet ditt skal være synlig. Vinnerne kåres basert på kriteriet «natt i naturen» og etter skjønn. Vinnerne kåres av en jury bestående av representanter fra Norsk Friluftsliv.

Bildene må være tatt 2.-3. september – og må være publisert innen utgangen av tirsdag 5. september. Vinnerne offentliggjøres på facebook og instagram kort tid etter.

Arrangør av konkurransen er Norsk Friluftsliv. Norsk Friluftslivs formål er å fremme det tradisjonelle, naturvennlige friluftslivet og allemannsretten (retten til fri ferdsel i norsk natur). Norsk Friluftsliv står fritt til å velge bort bilder som virker støtende eller som ikke bygger opp under Norsk Friluftslivs formål.

Samtykke til publisering av vinnere og bilder
Alle bilder som er delt i sosiale medier og merket med #nattinaturen kan bli delt videre på vår kampanjeside, facebook- og instagramside i forbindelse med #nattinaturen. Ved deltagelse i konkurransen samtykker deltageren til at innsendte bidrag kan offentliggjøres på www.norskfriluftsliv.no i saker som omhandler #nattinaturen. Fotograf vil bli kreditert med navn/brukernavn.

Deltager må ha rettighet til bildet som lastes opp og må ha tatt det selv. Fotograf må også ha tillatelse til å publisere bildet fra personer som er fotografert på bildene. Norsk Friluftsliv vil bruke de beste bildene i arbeidet med å markedsføre Norsk Friluftsliv og Friluftslivets uke. Vinnerne blir kontaktet.

fb-side nattinaturen

Del denne artikkelen