Arrangementer Friluftslivets uke 2013 i Rogaland

Publisert

Aktivitetsdag på Gramstad i Sandnes: (1. september) – i regi av Stavanger Turistforening (STF) ‘Kom deg ut dagen’ på Gramstad blir er en dag full av aktiviteter for hele familien.   Åpning av en ny turløype (1. september) i regi av Strand og Forsand Turlag.   Friluftslivets dag i Djupadalen (1. september) i regi av… Read more »

  • Aktivitetsdag på Gramstad i Sandnes: (1. september) – i regi av Stavanger Turistforening (STF) ‘Kom deg ut dagen’ på Gramstad blir er en dag full av aktiviteter for hele familien.

 

  • Åpning av en ny turløype (1. september) i regi av Strand og Forsand Turlag.

 

  • Friluftslivets dag i Djupadalen (1. september) i regi av Haugesund Turistforening og mange andre friluftsorganisasjoner. Det blir masse spennende aktiviteter for alle aldre.

 

  • Finnes det friluftslivspolitikere i Rogaland? (mandag 2. september).FNF Rogaland og Ryfylke Friluftsråd samler toppkandidater og styremedlemmer i friluftslivs-organisasjonene til diskusjon på Lindøy, et friluftsområde i Stavanger. Legger du ettermiddagsturen til Lindøy kan du finne ut hvem som passer tittelen best. På Lindøy har STF merket en av sine 52 hverdagsturer. 1 – 2 toppkandidater fra minst 7 av partiene har meldt at de skal delta. Styremedlemmer fra 10 – 12 av FNF organisasjonene kommer til å delta.

 

  • Fiskedag:(tirsdag 3. september)arrangerer Stavanger og Rogaland Jeger og Fisk (SRJF) fiskedag. Det blir makrellfiske fra land ved Hafrsfjorden, med unger i alderen 7 til13 år. Flott aktivitet for hele familien!

 

  • Onsdag 4. september skal Stavanger Turistforening (STF) ha sin ukentlige guidede vandring på en av de 52 hverdagsturene.

 

  • Sørmarkas dag! (Søndag 8. september) i regi av Sørmarkas venner. Sørmarka er Stavangers største naturområde og ligger sentralt på en høyde med utsikt til fjordene rundt, byen og mot Forus og Sandnes. Flere nabolag grenser til området og det er et populært for både tur, offroad sykling, riding, og sanking av bær og sopp.

Følg med i pressen da det stadig kommer flere arrangementer!

Del denne artikkelen