Arrangementer Friluftslivets uke 2013 i Hordaland

Publisert

Byfjellsdagen (1.9.) – koordinert av Bergen Turlag. Denne arrangeres som en del av den nasjonale «Kom-deg-ut» dagen, og alle friluftsorganisasjoner i Bergen og omegn er invitert til å delta. Arrangementet er spekket med aktiviteter som, kajakkpadling, kanopadling, svevebane over Revurtjern, edderkoppnett, bekkalokkvaffler, nitrogenis, bålkos, fugletitting, natursti, fortellerbenk mm. Det blir lek og moro for hele… Read more »

  • Byfjellsdagen (1.9.) – koordinert av Bergen Turlag. Denne arrangeres som en del av den nasjonale «Kom-deg-ut» dagen, og alle friluftsorganisasjoner i Bergen og omegn er invitert til å delta. Arrangementet er spekket med aktiviteter som, kajakkpadling, kanopadling, svevebane over Revurtjern, edderkoppnett, bekkalokkvaffler, nitrogenis, bålkos, fugletitting, natursti, fortellerbenk mm. Det blir lek og moro for hele familien.

 

  • Sandviksdagene (31.8. og 1.9.)– i regi av Bergen og Omland Friluftsråd (BOF) i samarbeid med Sandviken kulturhistoriske forening, hvor Hordaland fylkeskystlag også deltar. Det arrangeres «åpent hus» på Helleneset og tilbud om geocacheløype for barnefamilier. I Bergensområdet er det mange barnefamilier som driver med geocaching og mange turbokser er lagt ut i flere av BOF sine friluftsområder.

 

  • Aktivitetsdag på Herdla fort (1.9.) – i regi av Bergen og Omland Friluftsråd (BOF), i samarbeid med Askøy kommune, Askøy Turlag, NOF m.fl. Herdla Fort er populært friluftsområde, med gangveier, rasteplasser og flotte utsiktspunkt. Fuglelivet i naturreservatet er unikt i Hordaland. Aktivitetsdagen byr på blant annet fugletur, steinhogging, hesteridning, natursti, fisking, taubane og mange flere aktiviteter for store og små.

Del denne artikkelen