Portrett av Andreas Orset
Portrett av Andreas Orset

Alfa-Eventyreren

Publisert – Sist oppdatert 12.02.2020

Alfa-eventyreren var et samarbeid mellom Alfa Sko, Norsk Friluftsliv og Visit Norway, som ble gjennomført i 2016 – 2017.

Den norske skoprodusenten Alfa Sko var initiativtager til prosjektet, der eventyreren Andreas Orset ble ansatt for å gå Norge på kryss og tvers. Målet med prosjektet var å fremme norsk natur, turglede og vise frem Norge som friluftslivsland.

 

Hvorfor var Norsk Friluftsliv med?
Som paraplyorganisasjon for 16 norske friluftslivsorganisasjoner jobber Norsk Friluftsliv for å fremme friluftslivsglede og få enda flere ut naturen – over hele Norge. Visjonen er «Friluftslivsopplevelser; oftere og for alle»!  Dette er et mål som «Eventyrerens» misjon harmonerer perfekt med.

Hvorfor var Visit Norway med?
Visit Norway ønsker å vise frem landet og mulighetene det tilbyr innbyggerne. Gjennom sitt nettverk tilbyr de prosjektet uvurderlig, praktisk bistand og «Eventyreren» fungerer som katalysator for Visit Norways budskap. 

Hvem er Alfa Sko?
Den norske skoprodusenten, Alfa Sko, er initiativtager til prosjektet og arbeidsgiveren til «Eventyreren». Alfa Sko produserer ski- og tursko med mål om å bidra til bedre turopplevelser gjennom en unik kombinasjon av kvalitet og komfort.

 

Lurer du på hvordan det var å gå Norge på kryss og tvers? Les intervju med eventyreren Andreas Orset her.

Les mer: Andreas er Eventyreren

Se også: Eventyreren har startet

 

Del denne artikkelen