Bli med på #nattinaturen 2. september!

Publisert – Sist oppdatert 30.01.2020

Lørdag 2. september sparkes Friluftslivets uke 2017 i gang med en gigantisk sove-ute-aksjon!

Lørdag 2. september sparkes Friluftslivets uke 2017 i gang med en gigantisk sove-ute-aksjon! I 2015 sov hele 90 000 personer ute under #nattinaturen, og siden har arrangementet blitt en tradisjon. 

Konseptet for #nattinaturen er såre enkelt: Alle er invitert til å bli med og sove ute!

Og man gjør det så komplisert som man vil; Hva med å dra dyna ut på balkongen, eller sette opp teltet i hagen? Eller sett det opp i skogen, på fjellet, eller ved et fint vann?

Ønsker du å delta på et #nattinaturen-arrangement sammen med venner eller familie, så finner du ditt nærmeste arrangement i Friluftslivets uke sin landsdekkende aktivitetskalender

 

FOTOKONKURRANSE: Bli med på #nattinaturen, del ditt beste bilde med oss – og vinn telt fra Fjällräven!

Del ditt bilde på Instagram eller Facebook med emneknaggen #nattinaturen for å være med i fotokonkurransen. 

Vilkår og betingelser for konkurransen:

Norsk Friluftsliv ble stiftet i 1989 og er en fellesorganisasjon for 15 store friluftslivsorganisasjoner. Ved å delta i konkurransen, aksepterer man vilkårene. Arrangøren kan avslå deltakelse fra deltakere som ikke oppfyller vilkårene.

Bidrag som skal kvalifiseres til konkurransen må inkludere følgende: #nattinaturen. Husk at profilen din på Instagram og Facebook må være offentlig for at bildet ditt skal være synlig. Vinnerne kåres basert på kriteriet «natt i naturen», og etter skjønn. Vinnerne kåres av en jury bestående av representanter fra Norsk Friluftsliv.

Bildene må være tatt 2.-3. september – og må være publisert innen utgangen av tirsdag 5. september. Vinnerne offentliggjøres på Facebook og Instagram kort tid etter.

Arrangør av konkurransen er Norsk Friluftsliv. Norsk Friluftslivs formål er å fremme det tradisjonelle, naturvennlige friluftslivet og allemannsretten (retten til fri ferdsel i norsk natur). Norsk Friluftsliv står fritt til å velge bort bilder som virker støtende eller som ikke bygger opp under Norsk Friluftslivs formål.

Samtykke til publisering av vinnere og bilder
Alle bilder som er delt i sosiale medier og merket med #nattinaturen kan bli delt videre på vår kampanjeside, facebook- og instagramside i forbindelse med #nattinaturen. Ved deltagelse i konkurransen samtykker deltageren til at innsendte bidrag kan offentliggjøres på www.norskfriluftsliv.no i saker som omhandler #nattinaturen. Fotograf vil bli kreditert med navn/brukernavn. NB. Norsk Friluftsliv vil ikke dele bildene i sine kanaler uten å ha avklart dette med fotograf på forhånd. 

Deltager må ha rettighet til bildet som lastes opp og må ha tatt det selv. Fotograf må også ha tillatelse til å publisere bildet fra personer som er fotografert på bildene. Norsk Friluftsliv vil bruke de beste bildene i arbeidet med å markedsføre Norsk Friluftsliv og Friluftslivets uke. Vinnerne blir kontaktet.

Les mer om #nattinaturen her: https://norskfriluftsliv.no/nattinaturen/

natt i naturen

Del denne artikkelen